After dagis

After dagis med en liten skål popcorn framför en hyrfilm...
 
I onsdags eftermiddag hade pappan utlovat film och popcorn så barnen hade after dagis en stund i soffan. Det var tom. så lyxigt att de hade fått välja ut en film att hyra till soffmyset. Scooby-doo föll valet på.
 
Ibland ska man väl få unna sig lite vardagslyx även om man är barn...
 
Idag har vi njutit av en ledig fredag med pannkakor och bus i lövhögen. Bilder kan jag visa er en annan dag.
 
Kram

Långfrukost by Postis

En mysig låångfrukost på Posthotellet är vad jag ser fram emot i helgen. Älskar hotellfrukostar!
 
En extra vemodig känsla infann sig vid förskolelämningen imorse (antar det är typiskt för ett mammahjärta?) eftersom jag inte skulle få träffa A och L förrän på söndag eftermiddag. Vi ska få vara lite barnlediga och under tiden ska farmor ta hand om våra små hjärtan.
 
Nu hann jag i alla fall hem för att pussa på dem en liten stund ändå. Lycka för en mamma!
 
Lite barnlediga i helgen är vi alltså och den tiden tänkte vi spendera i ett höstligt fint Göteborg, med ett kärt återbesök på Posthotellet. Där hoppas vi kunna njuta av god mat och dryck, fika på stan, lite shopping, en långfrukost och naturligtvis den lediga tiden vi får ihop.
 
Nu ikväll blir det lite Idolmys förr oss i soffan. Det är ovanligt tyst här hemma ikväll måste jag säga...
 
Kram kram

En solgul färgklick

Canvastavla med texten "My car" på kommer från Mio. En solgul färgklick till barnrummet.
 
Äntligen är den här fiiina biltavlan i vår ägo!
 
Jag har spanat in den superläckra tavlan med en stor gul bil på sedan länge efter att jag sett den på en blogg, men den har inte funnits i de närmaste Mio-butiker så jag hade nästan trott att den utgått ur sortimentet.
 
Men så, när jag nästan hade slutat hoppas hängde den bara där på väggen i en barnrumsmiljö, sista exemplaret dessutom, och jag fick 20% vilket toppade min dag.
 
Axel blev stormförtjust i tavlan redan från första ögonblicket så den fick efter lite tjat glatt följa med hem.
 
Kram

Kalaspåsar

Livs kalaspåsar kommer från Jabadabado och är riktigt söta och flickiga med kalasdjur, ballonger och vimplar på. Färgställningen är rosa såklart men de finns också i den blå pojkvarianten.
 
Innehållet i kalaspåsarna? Liv och hennes kompisar hittade tablettaskar, russinpaket, kinderägg, studsbollar och små popcornpåsar.
 
Ännu mer kalasbilder! Bjuder här på två på Livs kalaspåsar. Älskar att lägga små presenter i påsarna istället för att proppa dem fulla med godis. Lite sött blir det ju såklart, men innehållet i dessa kalaspåsar fick bli väldigt 2-års-vänligt.
 
Kalaspåsarna är ju söta som socker bara att titta på!
 
Kram

Kanelbullens dag

Kanelbullens dag var det fredagen till ära...
 
Den lediga fredagen ägnade jag och Axel åt att baka kanelbullar dagen till ära. Instuvade i frysen redo för att plockas fram till mysfikat i höstmörkret.
 
Idag är det jag som känner mig en smula vissen och håller mig på hemmaplan. En filt, en varm kopp te och där har ni min dag.
 
Tittar kanske in lite senare och visar några utlovade bilder från Livs kalas...
 
Kram

RSS 2.0