Kalasigt

Ballonger, serpentiner, ljus och servetter är exempel på kalastillbehör hemklickade från min favorit nätbutiken Partytajm. De har dekorationer inte bara för kalaset utan också för dop, babyshower och exempelvis Halloweendekorationer i form av maskeradkläder till ditt barn. Dessutom hittar du massor av små presenter för bara några kronor till kalaspåsarna eller den stundande adventskalendern...
 
Partytajm är nätbutiken där i alla fall jag brukar klicka hem en låda kalastillbehör när det vankas kalas eftersom jag tycker utbudet är toppen. För en som jag som älskar kalas är detta en skatt.
 
Planerar du kalas eller behöver köpa små adventspresenter rekommenderar jag verkligen att ta ett kik-in hos Partytajm. Eftersom du läser min blogg får du dessutom 10% på hela köpet. Ange bara koden: 12CFSPJC i kassan så får du rabatten.
 
Nu tror jag snart det är dags att klicka hem lite adventspresenter till mina små. Hoho...
 
Kalasiga kramar

L'Occitane

 
Present på pappa-dagen från Axel och Liv.
 
En ny parfym ur Bavx-serien från L'Occitane som doftar kryddigt och mystiskt av trä och kardemumma. En ljuvligt maskulin doft som jag bara älskar och som mer än gärna nu får flytta in i pappas badrumsskåp...

Här firar vi pappa-dagen iklädd mys med vår lilla sjukling. Vi har fått avstå kalas hos kusinen idag pga. att vi fortfarande inte är helt krya.
 
Lite kaffe och köpefika får det bli för vår del idag och som ni ser så har ju pappan blivit uppvaktad med en ny parfym av barnen nu på morgonen.
 
Kram

Kryakramar

Just nu en vissen liten sessa som vi hoppas piggnar till sig snart igen...
 
Sjukstuga råder fortfarande här hemma för den här lilla tjejen och tidigare i veckan fick vi pussla ihop vab-dagar och jobbdagar så gott det gick.
 
Nu ger vi henne kryakramar i massor så att hon snart kan få vara piggelin igen.
 
Kram

Höstbilderna

 
Bjuder här på bilderna från när vi var ute och lekte i lövhögarna vid en av lekplatserna som vi har här i närheten. En jättefin höstdag var det - bilderna talar väl för sig själva?
 
Ha det fint.
 
Kram

RSS 2.0