Björnkramar

Björnkramar!
 
Ville bara titta in och och önska er alla en trevlig kväll!
 
Ikväll är jag extra glad eftersom hjärtevännen har tagit ledigt imorgon för att vara med sin familj hela dagen. Vi vill såklart hitta på något som barnen har glädje av, och om vädret är på vår sida blir det en tur till djurparken som har höstlovsöppet.
 
Bilden ovan är tagen under Axels första djurparksbesök under våren 2009. Små björnungar som har kramkalas! Söta!
 
Kan lova att Axel har mer glädje över en stund i djurparken nu än då. Han älskar djur och barnens bondgård är toppen för en Axel!
 
Kram!

Små rosiga kinder

 
 
 
Välkommen höstlov!
 
Här kom ett litet bildregn från vår tur till stadsparken här hemma i fredags eftermiddag. Det var verkligen höst i luften så vi fick pälsa på oss bra, men det var skönt med lite friskluft!
 
Axel var i sitt esse och sprang genast fram till det lilla vattendraget med sin båt och lekte. Det blev också sandlådan och gungan innan det var dags att ta in små rosiga kinder i värmen igen.
 
Visst är det underbart att få se lyckan och glädjen i sina barns ögon över en sådan enkel sak som en stund i lekparken!?
 
Varma kramar i höstkylan!

Välkommen helg

Ett fång vackra rosor som maken kom hem med till mig lagom till helgen. Älskar färgen som går i rosa och lime!
 
TGIF & välkommen helg!
 
Idag har jag gett badrummet en rejäl grovrengöring så nu är kakelplattorna rena och fräscha igen + sedvanlig "inför-helgen-städning"!
 
Det blev också lite lekparkshäng för vår lilla familj innan veckohandlingen.
 
Barnen sussar gott, ljusen är tända, fredagstacosen är klar, "X Factor" har börjat. Så nu kan vi pusta ut och ta helg!
 
Kraam kraam!

Sussar sött

Godnattspel från mysiga Djeco.
 
Filten, kudden & nallen.
 
Sussar sött!
 
Onsdagskväll!
 
Idag har jag inte gjort många knop utan haft en mysdag med min lilla tjej. Då vi hämtat Axel på förskolan satte vi igång med muffinsbak för att överraska pappa med lite onsdagsfika.
 
Nu sussar mina älsklingar sedan en timme, och det var en trött liten kille jag nattade nu ikväll...
 
Måste bara tipsa om Axels urmysiga godnattspel för er som också har småbarn! Det är så sött att ta fram vid nattning och Axel bara tokälskar det! Det gäller att leta reda på filten, kudden och nallen innan det är dags att sussa. Under tiden drar vi också andra kort i högen, vilka kan exempelvis vara "sjung en sång", "eskimåpuss" eller "massor av pussar". Sedan utför vi dessa uppdrag tillsammans innan både dockan och Axel somnar sött. Urmysigt som sagt!
 
Detta spel är vääldigt poppis här hemma, men ikväll blev det läsning av Bamse.
 
Nu ska jag kura under filten i soffan en stund ihop med älskling. Mys!
 
Kram

Skön oplanerad helg

 
Höstbilder på vår lille goding Axel från 2010. Vad tiden går fort!
 
Sköna söndagskväll!
 
Höst i luften är det verkligen nu. Härligt!
 
Plockat upp efter dagens spontanbesök av min syster och hennes familj. Det blev kusinlek och lite fika, sedan hann vi med en grillning ihop också. Supertrevligt!
 
Helgen har varit en sån där oplanerad helg där vi bara tagit det lugnt på hemmaplan, välbehövligt och skönt det med!
 
Nu: lite tv-kik under en filt i soffan och en skål gotte, innan det blir kudden tidigt...
 
Kram

Kalasigt tips!

Ettårsballonger i rosa och pärlemorvitt jag klickat hem till dotterns kalas härifrån!
 
Lördagskväll och ett kalasigt tips!
 
Måste bara tipsa om kalassidan "Partytajm" för dig som gillar att kalasdekorera! Det är en superbra sida med snabba leveranser så det är bara att klicka hem det man önskar.
 
Ballonger, tårtljus, servetter, kalaspåsar, dekorationsvimplar... Listan kan göras lång! De säljer allt till barnkalaset eller dopet, dessutom tipsar de om olika matchande färgteman.
 
Har själv beställt kalasprodukter härifrån två gånger och är supernöjd. Älskade enkelheten!
 
Planerar du kalas så rekommenderar jag absolut att klicka hem dina produkter från denna sida, och för att du läser min blogg får du också 10% på din beställning. Ange bara koden: TOURN i kassan så får du rabatten!
 
Hoppas du blir nöjd!
 
Kraam kraam

Lillördag en torsdag

En mobilbild jag tog på vägen hem från förskolan. Axel gör lövänglar.
 
Torsdagskväll igen!
 
Jisses vad veckorna går snabbt, nu har vi redan tagit helg igen.
 
Torsdag = städning så oj vad fint det är hemma nu! Tvättat och städat, även sängarna och soffan fick sig en höstrengöring idag, och det behövdes kan jag säga! Bäddat rent också, älskar doften av rena lakan!
 
Fick ett ryck och åkte iväg och köpte lite piff till krukan utanför dörren. Ett projekt jag länge har velat ta tag i, och nu blev det äntligen av. Kan visa er hur höstfin den blev i helgen.
 
Ikväll har vi lillördag här hemma! Vi har laddat upp med favoriten kräftpasta och en fräsch sallad till. Fuskar lite igen med kall julmust i glaset. Slurp!
 
Nu ska jag tända lite ljus och fylla upp en skål med Polly till oss innan mys och soffhörnet väntar...
 
Kraam kraam

Krya krafttag

Bästa leksaken just nu: mammas i-Phone!
 
Livs tunika kommer från Me&I:s nya höstkollektion. Leggingsen kommer från Name it.
 
Välkommen tisdag!
 
Ny vecka, och nya krafttag. Äntligen är hela skaran av vår familj krya efter smittovågen ögoninflammation. Axel har längtat efter att få "kolla läget på förskolan" (hans egna ord). Idag är det höstlopp på förskolan. Alla barnen ska springa en sträcka runt gården, så imorse var det träningsmundering på som gällde.
 
Ikväll ska vi hinna med en del. Först ut är Axels bamsegympa och vi går hela familjen idag. Måste också hinna svänga ihop något gott inför morgondagens "Hemma hos"-kväll med tjejerna...
 
Lite "X Factor" på det också såklart, vi var väldigt skeptiska till intåget av detta program, men tji fick vi för vi är båda helt sålda.
 
Kram

RSS 2.0