Mammas sjöbjörn

Mammas sjöbjörn är förväntansfull inför premiärturen på den stora stora båten. Vilket fint minne!
 
Redan då jag var liten var det på färjan som hela upplevelsen började. Tänk att få åka stor båt som tog flera timmar, på vilken man kunde äta, dricka, handla och spela. Detta var för en 7-åring som mig som att upptäcka en skatt, lyckan var total!
 
Jag ler med giporna då jag tänker på mina tidiga minnen från att ha rest med era båtar, och fortfarande lever de känslorna kvar...
 
Mitt absolut bästa resminne var då jag för första gången fick ta med min son på en sådan resa. Att få dela mina upplevelser och minnen med honom, var för en mamma helt fantastiskt! Det var en förväntansfull liten sjöbjörn som med glittrande ögon kikade ut över havet på sin premiärtur på en av era stora båtar.
 
Varför ska jag vinna en resa till The Reef?". Det vore underbart att återigen få dela mina båtupplevelser med mina barn, och låta dem känna den glädje och lycka jag själv kände över att få åka med era båtar.
 
Kika in och läs mer om Stena Lines minnen!
 
Kram

Axel-polis

Axel-polis. Den här nya pyjamasen med tuffa polisbilar hittade vi på Lindex, och den skulle då bli Axels på direkten!
 
Äntligen fredag!
 
Ledighet med familjen är härligt, och långhelg ihop, det toppar väl allt. Idag har vi haft en sån där soft fredag, då hela familjen njutit av lite friskluft och en solig höstpromenad. Nu väntar fredagskväll och lite soffhäng. Axel-polis och hans lillasyster sussar sedan länge...
 
Imorgon blir det eventuellt en tur till leklandet samt lite butikskik för min del. Söndagen ägnar jag åt lite bullbak (det är ju Kanelbullens dag nu till veckan).
 
Skön helg på er!
 
Kram

Happy, happy

Haffade det här rea-fyndet från Only. Perfekt mammaplagg.
 
Förra helgen var vi barnlediga, och lyxade till det genom att åka iväg till Göteborg och bo över på "Posten". Ett toppfräscht hotell med nytänkande design, samtidigt som de hade bevarat gamla postfack och gjort en installation på väggen av en gammal postbil. Hur coolt som helst om ni frågar mig.
 
Vi fick lite tid ihop, där vi fick sova ut och njuta av en underbar söndagsfrukost. Älskar helgfrukostar! En shoppingrunda hann vi också med, och jag var som ni förstår extra glad eftersom jag lyckades fynda något nytt till garderoben. Även ett par nya höstkängor till rea-pris har blivit mina. Happy, happy!
 
Även denna helgen började helt perfekt. Hur glad blev jag inte när jag fick veta att min fina tagit flexledigt imorgon? Så nu tar vi långhelg...
 
Kram

Pussar & paket

Nalletårtan till ettåringen gick i vita och rosa toner. Innehöll kakaogrädde och glasscreme.
 
Pimpad kökslampa med rosa och pärlemorvita ettårsballonger.
 
Födelsedagsfikat. Kanelbullar med en klick vanilj i samt en mjuk kaka med supersött hjärtanströssel, passade fint till en flicka som vår.
 
Fina födelsedagstjejen. Pussar & paket till dig älskling.
 
Här kom ett litet bildregn från kalaset vi hade för vår lilla ettåring för ett par veckor sedan. Det var en tjej i stor form vi fick fira!
 
Det är väl bara att inse, liten har blivit stor...
 
Oj, oj vad fina saker som fanns i paketen. En mjukkanin från Jellycat, ett sött nallepussel från Jabadabado, sångfigurer och sagodocka från mysiga Oskar & Ellen, vinterjacka, regnkläder, kläder, bil-dvd, baddelfin, pekböcker. Liv och vi tackar för allt fint, ni är allt bra rara!
 
Kram

Längt

Längtat efter er!

Kram

Ps. Hoppas ni saknat mig lite lite?

RSS 2.0