Njuter

En utslagen Liv i vagnen bland alla båtarna...
 
Tjohoo!
 
Egentligen hade jag velat blogga under våra två semesterveckor vid Bohuskusten men det var trög uppkoppling så det fick helt enkelt vänta.
 
Nu är vi hemkomna igen men hade nog prickat in de två finaste veckorna på kusten för vi har haft fantastiskt strålande solväder varje dag. Sol, bad, grillning och glass har det blivit massor av för oss...
 
Vi njuter fortfarande av vår semester - ledighet med familjen är härligt! Vi har en del utflykter kvar att se fram emot så än är vi inte klara med att njuta.
 
Ha det fint!
 
Kram

Semesterlängt

En sommarbild som ligger under fliken "favoriter" på min lille A. Denna är från sommaren 2011 så tänk att det redan är två år sedan, var har tiden tagit vägen?
 
TGIF!
 
Känns som en något uttjatad bloggrubrik men den här dagen har varit efterlängtad länge. Min finaste E fick äntligen semester idag, så nu har vi fyra härliga veckor ihop i familjen.
 
Här hemma råder packningsbonanza och listan är lång på vad som ska packas med inför de två kommande veckorna på Västkusten. Det ska bli riktigt härligt att komma iväg och stanna en längre stund nu äntligen.
 
Semesterlängt? Oh yes, men snart så...
 
Kram

Små citroner gula

Sommar på flaska.
 
Hej tisdag.
 
Här hemma pågår just nu ett "fylla-på-fikafrysen-race" inför den stundande semestern som tar vid på söndag då vi beger oss mot Västkusten igen.
 
Ville testa att göra den här citronsaften redan förra året vilket inte blev av, men i söndags kväll gjorde jag slag i saken och resultatet blev det här.
 
Hemmagjord citronsaft med frisk smak av sommar.
 
Nu: middagsfix till två små hungriga.
 
Ha en fortsatt fin dag!
 
Kram

RSS 2.0